Disclaimer2017-12-20T13:01:39+00:00

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij Den Hollander Advocatuur en Mediation streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. Den Hollander Advocatuur en Mediation aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of de informatie die erop staat. Den Hollander Advocatuur en Mediation is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.
Copyright – Den Hollander Advocatuur en Mediation behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van Den Hollander Advocatuur en Mediation is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.

Stel vrijblijvend uw vraag

Heeft u een juridische vraag of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Stuur een bericht en wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.