Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij Advocatenkantoor Den Hollander streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. Advocatenkantoor Den Hollander aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of de informatie die erop staat. Advocatenkantoor Den Hollander is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.
Copyright – Advocatenkantoor Den Hollander behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van Advocatenkantoor Den Hollander is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.

Stel vrijblijvend uw vraag

Heeft u een juridische vraag of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Stuur een bericht en wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.