Overige diensten

Omgangsregelingen

Wanneer één van u beiden na de echtscheiding een wijziging van de omgangsregeling wenst en de ander is het daar niet mee eens, dan kan aan de rechter worden verzocht om de omgangsregeling te wijzigen. U heeft daarbij een advocaat nodig.

Advocatenkantoor Den Hollander kan u hierbij adviseren.

Neem vrijblijvend contact op:

bel 0172 700 551

Alimentatiewijzigingen

Wanneer na de scheiding de situatie van één van u beiden (of van allebei) verandert, bijvoorbeeld door een nieuw huwelijk, een nieuw kind of een ingrijpende wijziging van inkomsten, kan het voorkomen dat de hoogte van de kinder- en of partneralimentatie moet worden bijgesteld. Advocatenkantoor Den Hollander kan u hierbij adviseren.

Beëindiging samenleving

Ongehuwd samenwonenden kunnen natuurlijk ook uit elkaar gaan. Zeker wanneer zij samen kinderen hebben zullen zij afspraken moeten maken en is het opstellen van een ouderschapsplan in veel gevallen zelfs wettelijk verplicht. Ook is het verstandig om bijvoorbeeld de verdeling van de gemeenschappelijke bezittingen en schulden vast te (laten) leggen. Advocatenkantoor Den Hollander kan u hierbij adviseren.

Voornaamswijziging

Wanneer u niet tevreden bent over uw voornaam of die van uw kind, dan kunt u deze in veel gevallen wijzigen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer er een fout is gemaakt bij de geboorteaangifte of wanneer de voornaam verbonden is met een emotioneel zwaar verleden. De wijziging van de voornaam gebeurt bij de rechtbank. Dit mag u niet zelf regelen. U heeft hierbij een advocaat nodig.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie over onze diensten? Stuur een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.